IDEAL ADAPTCIJE Vam nude sledeće električarske radove:

  • Postavljanje i popravka elektro instalacija, osvetljenja i rasvete

  • Premeštanje električnih vodova, utičnica, prekidača

  • Zamena neispravnih električnih vodova

  • Premeštanje električnih vodova kao i samo telo sijalice, lustera,
    reflektora, plafonjera, neonki...

  • Zamena starih tabli sa osiguračima

  • Popravka elektro šporeta, grejalica, bojlera, rasvete...

  • Premeštanje i izvođenje električnih kablova instalacija

 

Sve navedene radove neophodno je da radi osoba koja je kvalifikovana za takve radove. Mala greška može prouzrokovati velike materijalne štete kako u vašem stanu tako i u stanovima pored vašeg stana.

Kad su u pitanju radovi na elektro vodovima, može se prouzrokovati požar, ili u najgorem slučaju usred nestručnosti lica koje se upušta u tu vrstu posla, mala greška može biti i sa fatalnim posledicama bilo po lice koje to radi, ili lica koja bi mogla doći u kontakt sa loše izvedenom elektro instalacijom.

01 (1)
01 (1)
01 (2)
01 (2)


Vremenska prognoza

Kursna lista

Keramičarski radovi

Ukoliko želite da zamenite stare pločice u kupatilu, kuhinji ili na terasi mi Vam možemo pomoći stručnim savetima, kao i prilikom nabavke i ugradnje istih.

Sitne kućne popravke

Radimo sve vrste popravki na elektro vodovodnim instalacijama grejanja i uredjajima u domaćinstvu. Saveti u vezi kvara na vašem uređaju su besplatni i ne ustručavajte se da pitate za savet.

Gipsarski radovi

Gipsarski radovi u vidu pregradnih zidova i spuštenih plafona idealni su za adaptaciju stanova, za idejna rešenja u poslovnom prostoru i kancelarijama...

Vodovod i kanalizacija

Bez obzira radite li nove vodovodne instalacije ili menjate stare, ili jednostavno radite skicu gde ce vam šta biti u novom kupatilu, pozovite nas!

Električarski radovi

Sve radove neophodno je da radi osoba koja je kvalifikovana za takve radove. Mala greška može prouzrokovati velike materijalne štete.

Parket

Izbor parketa ima direktan uticaj na kvalitet stambenih i poslovnih prostorija. Mi znamo da je parket u Vašem domu ogledalo Vašeg karaktera.

Molersko-farbarski radovi

U građevinsko-zanatskim radovima značajno mesto zauzimaju molersko-farbarski radovi, jer oni pokrivaju tragove svih drugih radova.

Projektovanje i inžinjering

Pružamo usluge projektnog biroa – izrada idejnih projekata na osnovu kojih možete dobiti lokacijsku, građevinsku i ostale potrebne dozvole.