O nama

 

IDEAL ADAPTACIJE osnivanjem 2006. godine, nastavljaju tradiciju dugu godinama koja se prenosila sa kolena na koleno...
Od svog osnivanja razvijamo poslove u oblasti građevinskih radova, izvođenju zanatsko-završnih radova i stičemo značajno iskustvo na adaptaciji i rekonstrukciji objekata.

Naš cilj je da Vam ponudimo kompletno rešenje adaptacije, od projektovanja do završnih građevinskih radova.
Na raspolaganju smo Vam tokom cele godine, i nudimo Vam vrhunsku uslugu uz realne cene. Kod nas ste Vi na prvom mestu.

Dugogodišnje iskustvo i stečeno znanje, garancija su kvaliteta naših usluga. Tim profesionalnih majstora veoma odgovorno pristupa svom radu i nudi najviši vid preciznosti pri radu kao i korektan odnos sa klijentima.

Električarski, keramičarski, molerski radovi, prepušteni stručnim rukama naših majstora imaju za rezultat postojane, precizno izvedene radove o kakvim ste oduvek sanjali. Naš najveći uspeh je vaše zadovoljstvo izvedenim radovima. Činjenica da se sve veći broj ljudi, putem preporuke naših starih klijenata, opredeljuje za saradnju sa nama, motiviše nas da i dalje nastavimo sa svojim efikasnim radom.

Kompletna adaptacija stana, koja će omogućiti da imate savršeno uređen stan u skladu sa vašim zahtevima, po veoma povoljnim cenama i uz najviši vid korektne saradnje ono je što možemo da Vam ponudimo. Građevinski, zanatski i završni radovi, koji će objektu po vašem izboru pružiti moderan i elegantan izgled, u skladu sa modernim standardima, ono je što svojim radom želimo da vam omogućimo. Praćenjem trendova i usavršavanjem tehnika koje koristimo želimo da vam pružimo mogućnost da imate savršen dom ili radni prostor.

OD VAŠE IDEJE DO NAŠE REALIZACIJE


Radimo sve vrste elektroinstalacija, vodoinstalaterskih radova, kanalizacionih radova, hidroizolacija, ugrađivanje keramike i sanitarija, spuštene plafone, pregradne zidove, kaskade i skrivače, molerske radove, obrađujemo razrušene ivice otvora prozora vrati tj.špaletne, pružamo usluge projektovanja. Gradite poslovni ili magacinski prostor, kuću, stan, apartman ili izvodite adaptaciju - obratite nam se s poverenjem kao partneru s kojim će Vam biti uspešna saradnja u realizaciji ciljeva -
stojimo Vam na raspolaganju!!!

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, imate nekih pitanja, ili želite besplatnu procenu adaptacije, možete nas kontaktirati putem forme ili direktno na telefon 062 450-100

Biće nam zadovoljstvo da Vam damo našu najbolju ponudu u najkraćem mogućem roku.

www.idealadaptacije.rs
office@idealadaptacije.rsVremenska prognoza

Kursna lista

Keramičarski radovi

Ukoliko želite da zamenite stare pločice u kupatilu, kuhinji ili na terasi mi Vam možemo pomoći stručnim savetima, kao i prilikom nabavke i ugradnje istih.

Sitne kućne popravke

Radimo sve vrste popravki na elektro vodovodnim instalacijama grejanja i uredjajima u domaćinstvu. Saveti u vezi kvara na vašem uređaju su besplatni i ne ustručavajte se da pitate za savet.

Gipsarski radovi

Gipsarski radovi u vidu pregradnih zidova i spuštenih plafona idealni su za adaptaciju stanova, za idejna rešenja u poslovnom prostoru i kancelarijama...

Vodovod i kanalizacija

Bez obzira radite li nove vodovodne instalacije ili menjate stare, ili jednostavno radite skicu gde ce vam šta biti u novom kupatilu, pozovite nas!

Električarski radovi

Sve radove neophodno je da radi osoba koja je kvalifikovana za takve radove. Mala greška može prouzrokovati velike materijalne štete.

Parket

Izbor parketa ima direktan uticaj na kvalitet stambenih i poslovnih prostorija. Mi znamo da je parket u Vašem domu ogledalo Vašeg karaktera.

Molersko-farbarski radovi

U građevinsko-zanatskim radovima značajno mesto zauzimaju molersko-farbarski radovi, jer oni pokrivaju tragove svih drugih radova.

Projektovanje i inžinjering

Pružamo usluge projektnog biroa – izrada idejnih projekata na osnovu kojih možete dobiti lokacijsku, građevinsku i ostale potrebne dozvole.